WORDPRESS WEBSITE LATEN MAKEN

WordPress is dus een CMS. CMS is een afkorting en betekent Content Management System. Ofwel, een programma waarmee je de inhoud van je website kunt beheren. De WordPress software zelf is daarbij ook nog eens gratis.

Oorspronkelijk ontstond WordPress als systeem om mee te bloggen. Maar in de loop der jaren is er zó veel functionaliteit toegevoegd aan WordPress, dat je nu rustig mag stellen dat het een volwaardig CMS is geworden. De mogelijkheden zijn echt eindeloos en dat wordt mede veroorzaakt door de eenvoudige uitbreidbaarheid van het systeem.

WAAROM WORDPRESS?

  • WordPress is gratis.

  • WordPress is eenvoudig in het gebruik. Van alle technieken die er de afgelopen jaren langs zijn gekomen is WordPress veruit het eenvoudigst in het gebruik. Dat is prettig voor zowel de gebruikers als de ontwikkelaar.

  • WordPress is uitbreidbaar. Er zijn veel, heel veel plugins op de markt om de functionaliteit van WordPress mee uit te breiden.
  • WordPress websites scoren goed in de zoekmachines. Of zijn in ieder geval in staat dat te doen. Een goede score in Google is van veel factoren afhankelijk en echt niet van het feit of je nou wel of geen WordPress gebruikt. Maar WordPress werkt je op dit vlak in ieder geval niet tegen en ook hier zijn veel hulpmiddelen (plugins) beschikbaar om goede resultaten mee te boeken.
  • WordPress kennis is overal beschikbaar. Niet alleen hier, maar wereldwijd wordt er erg veel geschreven en gedocumenteerd over WordPress. Het vinden van enige hulp of het inhuren van een ontwikkelaar hoeft niet veel moeite te kosten.

EEN PROFESSIONELE WEBSITE LATEN MAKEN?

Wil je een professionele website laten maken die niet standaard is! Maak dan een afspraak met ons professioneel team.

MEER INFORMATIE

WOOCOMMERCE WEBSHOP LATEN MAKEN

Woocommerce is gebouwd op WordPress. In tegenstelling tot veel andere webshop software is WooCommerce geen op zichzelf staand stukje software. WooCommerce is een uitbreiding op WordPress. WordPress is van origine blog software en is door de jaren heen uitgegroeid tot het meest gebruikte CMS (Content Management System) voor websites wereldwijd.

WAAROM WOOCOMMERCE?

De populariteit van WordPress is grotendeels te danken aan de flexibiliteit van het platform. Je kunt het uitbreiden op de meest uiteenlopende manieren. WooCommerce is hier een goed voorbeeld van.

Door WordPress met WooCommerce uit te breiden kun je dus een ‘gewone’ website runnen met o.a. een actief blog, gecombineerd met een full flex webshop.

  • WORDPRESS NUMMER 1 CMS

  • WORDPRESS ONTWIKKELD RAZEND SNEL MEE

  • ALTIJD UP-TO-DATE

  • LAGE KOSTEN VAN ONDERHOUD

  • MAKKELIJK AANPASSINGEN DOEN